В связи с военной агрессией Мордора против Украины информация сайта временно не обновляется, приносим свои извинения. Слава Украине!

Вся новость

Архивная новость изображение "Батьківська Хата": Ідеальний сніданок

"Батьківська Хата": Ідеальний сніданок

Правильний сніданок це не просто слова, треба ввести в звичку і в практику харчуватися правильно і корисно. Найкорисніші продукти коштувати їсти вранці, щоб вони встигли засвоїтися і допомогли красі розкритися.


Дієтологи радять починати ранок з сніданку, в якому присутні злаки, молочні продукти, фрукти. Вони корисні вітамінами і мінеральними речовинами і дають організму енергію.
 
Апельсиновий сік дає необхідний заряд бадьорості, багатий вітамінами і корисними речовинами. Якщо немає апельсинового соку, то можна замінити його на будь-який фруктовий або овочевий сік.
 
Як же бути зі споживанням чаю та кави при корисному сніданку? Чорний чай краще замінити зеленим. Так буде корисніше для організму. У чорному чаї міститься кофеїн, який не кращим чином впливає на шкіру. Якщо ви любите каву, то пийте тільки натуральну. Її можна зварити в турці. На це піде 5 хвилин, зате користі буде набагато більше.

Ваc может заинтересовать:
  • Войти через: