В связи с военной агрессией Мордора против Украины информация сайта временно не обновляется, приносим свои извинения. Слава Украине!

Вся новость

Архивная новость изображение Дитячі свята в "Батьківській хаті"

Дитячі свята в "Батьківській хаті"

День народження дитини, випускний у дитсадочку чи інше тематичне свято? Найкраще їх організують івент-менеджери еко-ресторану «Батьківська хата»!

Тут працюють доволі креативні аніматори. Вони захоплять увагу дітей цікавими рухливими іграми та народними забавлянками, проведуть незабутні кулінарні і творчі майстер-класи, турнір із караоке. А на самих іменинників неодмінно чекатиме безліч різноманітних подарунків!

изображение
Вашій дитині та її друзям неодмінно стануть до вподоби смачні страви зі спеціального дитячого меню. До речі, всі вони готуються виключно з екологічно чистих продуктів! Родзинкою свята стануть смачні десерти від професійних кондитерів ресторану. Тут дітвора зможе скуштувати найсвіжіші фрукти, скупавши їх у шоколадному фонтані. Також у подарунок головному гостю свята ви зможете замовити оригінальний торт на будь-який смак – у формі машинок, тваринок, замків, з улюбленими казковими героями.
изображение
Ваc может заинтересовать:
  • Войти через: