В связи с военной агрессией Мордора против Украины информация сайта временно не обновляется, приносим свои извинения. Слава Украине!

Вся новость

Архивная новость изображение Незабутнє весілля в «Батьківській хаті»

Незабутнє весілля в «Батьківській хаті»

Мрієте відсвяткувати казкове весілля за містом, подалі від метушні мегаполісу? Мрії здійснюються! Еко-ресторан «Батьківська хата» гостинно запрошує молодят незабутньо провести першу найважливішу подію у спільному житті!

Еко-ресторан «Батьківська хата» розташований у найромантичнішому місці, неподалік Києва – у справжньому царстві величних сосен, де від свіжого повітря паморочиться голова.

Тут з легкістю можна розмістити велику кількість гостей, оскільки чудовий і місткий ресторан має 2 бенкетні зали на 70 осіб та фуршетний на 100 осіб. Зручний і великий паркінг. Зали оформлені в етно-стилі «кантрі». Головне в інтер'єрі – затишок, комфорт і романтизм. Все це дає відчуття свободи та невимушеності, налаштовуючи на приємне проведення часу, особливо в колі сім'ї, друзів, близьких і знайомих.
Всі турботи з організації і проведення вашого весілля ресторан візьме на себе й за вашим бажанням запропонує комплекс весільних послуг!
Весілля – це своєрідне шоу, успіх якого полягає в хорошій режисурі, продуманих деталях, цілісному уявленні святкового дійства. Арт-директор закладу разом із вами розробить сценарій свята, стане його координатором і проконтролює до деталей увесь весільний день. До ваших послуг неперевершені шоу-програми (артисти різних жанрів, кращі музичні колективи, зірки естради), кумедні ведучі (тамади), що не дозволять гостям засумувати.
Персонал закладу об’єднає зусилля флористів, фотографів, відеооператорів, перевізників, піротехніків та артистів, щоб ваше весілля в еко-ресторані «Батьківська хата» відбувалося злагоджено та пройшло феєрично.
Креативний дизайнер створить індивідуальний стиль весілля, оформивши залу, весільну арку тощо. А бенкетне меню ресторану здивує навіть гурманів, оскільки включає широкий вибір страв ситної вишуканої української кухні, приготованих виключно з екологічно чистих інгредієнтів! Віртуозна майстерність нашого кондитера з виготовлення весільних тортів і десертів задовольнить найвибагливіших ласунів!
Приємним є той факт, що після урочистих хвилювань та щедрого бенкету, щоб відпочити молодятам необов’язково навіть їхати додому! Для таких випадків еко-ресторан «Батьківська хата» пропонує своїм гостях відвідати фешенебельні будиночки з усіма вигодами. Вони дуже затишні, комфортні, обладнані кондиціонерами, телевізорами та Wі-Fі. Відвідувачі будиночків відокремлені від інших гостей ресторану, тому можуть не перейматися, що хтось порушить їхній спокій. Ой, весілля, весілля, Старовинне гарне свято – Звідусіль гостей чекає Щедрий стіл сповна багатий. Ой, весілля, весілля, Люблю я на них бувати: Добру чарочку хильнути, Молодяток привітати.   Смачна кухня, стильна музика, веселий настрій, різноманітні забавки, незабутні враження. Все це чекає на молодят  та їхніх гостей в еко-ресторані «Батьківська хата»! Свято ваше – турботи «Батьківської хати»! Ласкаво просимо! 24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр «ВДНГ», зупинка с. Іванковичі). Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58, (044) 592-15-35.   www.batkivskahata.com www.vk.com/batkivska__hata www.facebook.com/pages/Батьківська-Хата/489948284378015
Ваc может заинтересовать:
  • Войти через: