В связи с военной агрессией Мордора против Украины информация сайта временно не обновляется, приносим свои извинения. Слава Украине!

Вся новость

Архивная новость изображение Незабутній бенкет в еко-ресторані "Батьківська хата"!

Незабутній бенкет в еко-ресторані "Батьківська хата"!

"Плануєте важливу подію? Хочете зробити її досконалою та незабутньою? Довіртесь нам!"

Професійний та привітний персонал еко-ресторану "Батьківська хата" врахує всі ваші побажання і на найвищому рівні створить неповторне свято!

изображение
Еко-ресторан "Батьківська хата" – це чудове місце для проведення корпоративів, родинних свят, весільних бенкетів, зустрічей випускників та днів народжень.
изображение
Бенкетне меню приємно вразить вас доступними цінами, вишуканістю страв, їх винятковим смаком та оригінальною подачею.
изображение
Страви готуються з екологічно чистих продуктів, вирощених у власному фермерському господарстві.
изображение
На вас чекає широкий асортимент холодних і гарячих закусок з м’яса, риби та овочів, хоспер-меню, різноманітні салати, десерти, що тануть у роті і, звичайно ж, фірмові українські страви від Михайла Поплавського!
изображение
Нікого не залишить байдужим соковита качка, запечена з апельсинами, або ж ніжне філе судака під грибним соусом.
изображение
Шеф-кухар створює справжні шедеври кулінарного мистецтва та постійно вдосконалює меню, щоб кожен, хто завітає до еко-ресторану "Батьківська хата", відчув справжню насолоду від дивовижного смаку страв.
изображение
Святкова атмосфера, затишний інтер’єр, смачна кухня та європейський сервіс еко-ресторану "Батьківська хата" зроблять ваше свято незабутнім!
изображение
До ваших послуг бенкетні зали, літні тераси, VIP-будиночки, безкоштовна парковка, караоке-зал. "Запрошуємо поринути у найкращі традиції вишуканої європейської та української кухні." Своїми смаковими уподобання ви беззаперечно вразите усіх гостей і незабутньо відсвяткуєте важливу подію у вашому житті.
изображение
На сайті   та  ви зможете ознайомитися з меню та розцінками, що допоможе визначити попередню вартість бенкету. При замовленні бенкету знижка до 20 відсотків! На замовлення додаткові послуги:
  • Музичний супровід: вокаліст / фольклорні, естрадні колективи / DJ / жива музика
  • Декорування (килимова доріжка, повітряні кульки, інше)
  • Послуги флориста
  • Фото- та відеозйомка, послуги звукорежисера
  • Виготовлення запрошень (розробка макету, друк)
  • Виготовлення тортів та короваїв будь-якої складності і лише з натуральних продуктів
  • Для дітей – аніматори та розважально-наукові шоу.
м. Київ, метро Бориспільська, мікрорайон Бортничі, вул. Світла, 3. Тел.: (066) 113-11-21, 24-ий км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр "ВДНГ", зупинка с. Іванковичі). Тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.
Ваc может заинтересовать:
  • Войти через: