В связи с военной агрессией Мордора против Украины информация сайта временно не обновляется, приносим свои извинения. Слава Украине!

Вся новость

Архивная новость изображение Новий еко-ресторан "Батьківська хата"

Новий еко-ресторан "Батьківська хата"

"Батьківська хата", що знаходиться неподалік станції метро Бориспільська, подарує Вам незабутній відпочинок і насолоду неповторного смаку. Це – ресторан нової смачної кухні!

Родзинкою ресторану є вдале поєднання шедеврів українського та європейського кулінарного мистецтва в одному меню. Скільки спокусливих страв розсипалися його сторінками! Окрім уже відомих фірмових страв еко-мережі, до Вашого столу – неповторні пасти — спагетті "Карбонара" кілька видів Тальятелле.
 
Бенкетний зал (на 60 осіб) та літня тераса (на 30 осіб) задовольнять найсуворіші вимоги до проведення ділових обідів або вечерь, корпоративів чи фуршетів. Ресторан оснащений бездротовою мережею інтернет (WI-FI) та іншими комунікаціями. Впевнені, Ваші ділові партнери будуть приємно здивовані Вашим вибором.
 
"Завітайте до нас і ми допоможемо організувати та провести Ваші родинні свята, весілля, ювілеї, родини, хрестини, дні народження. Свято Ваше – турбота наша! Якщо Ви віддаєте перевагу високій якості страв, ексклюзивному меню і справжньому європейському сервісу – еко-ресторан "Батьківська хата" саме для Вас!"
 
м. Київ, метро Бориспільська, мікрорайон Бортничі, вул. Світла, 3.
 
Бронювання столиків та організація бенкетів за тел.: (066) 113-11-21.

Ваc может заинтересовать:
  • Войти через: