В связи с военной агрессией Мордора против Украины информация сайта временно не обновляется, приносим свои извинения. Слава Украине!

Вся новость

Архивная новость
изображение Шалений Новий рік в еко-ресторані "Батьківська хата"!

Шалений Новий рік в еко-ресторані "Батьківська хата"!

Еко-ресторан "Батьківська хата" влаштував для свої гостей незабутню зустріч Нового 2014-го року.


Кожен, хто відвідав "Батьківську хату", був приємно здивований. З першого кроку складалося таке відчуття, ніби ти потрапив до казки і цієї чарівної ночі неодмінно здійсняться всі бажання.

Цього дня бенкетна зала еко-ресторану була особливо розкішною!
 
Новорічні прикраси, яскраві гірлянди, скатертини із драпіруванням, білі вишивані чохли і, звичайно, головна окраса свята – ефектна новорічна ялинка!
Святкового настрою гостям додали ексклюзивні страви від бренд-шефа еко-ресторану "Батьківська хата": ніжні овочеві салати, молоденька телятинка на кісточці, качина грудка у власному соку, полита вишневим соусом; вишукані напої та неперевершені десерти.
Крім смачних і корисних страв, гості також  насолоджувалися  незабутньою шоу-програмою за участю  зірок української естради! Святковий бенкет проходив під запальну живу музику. 
 
Гості отримали неймовірні враження від виступів гурту "Рвані міхи", народних артистів України – Наталії Бучинської і Степана Гіги. Та, звичайно ж, від Михайла Поплавського!
Опівночі до "Батьківської хати" завітали Дід Мороз і Снігуронька! Вони підготували для гостей вечора веселі конкурси, сюрпризи та подарунки! Наші мужні і харизматичні чоловіки та їх чарівні пані  активно брали участь у всіх конкурсах і вікторинах.
 
Так, під час одного розважального конкурсу, була святково прикрашена жива новорічна ялинка.
Свято видалося неймовірно веселим! Ця ніч подарувала всім гостям еко-ресторану "Батьківська хата" чудовий відпочинок і приємні спогади, які залишаться надовго в серці кожного.
 
Всі присутні ще раз переконалися, що еко-ресторан  "Батьківська хата" - це особливий заклад, де створюють незабутнє свято!
24 км автобану Київ-Одеса (15 хв. транспортом від м. Виставковий центр "ВДНГ", зупинка с. Іванковичі).   
Бронювання столиків за тел.: (067) 401-38-58,  (044) 592-15-35.
Ваc может заинтересовать:
  • Войти через: