В связи с военной агрессией Мордора против Украины информация сайта временно не обновляется, приносим свои извинения. Слава Украине!

Вся новость

Архивная новость
изображение Відбувся концерт Джаз Кабаре Олега Скрипки в Caribbean Club

Відбувся концерт Джаз Кабаре Олега Скрипки в Caribbean Club

29 травня Caribbean Club був заповнений під зав’язку! Під лозунгом «сьогодні ввечері для Вас – зіграє вишуканий джаз» свою програму представляв Олег Скрипка та джаз-бенд Забава.


Цей вечір став однією з найяскравіших подій кожного відвідувача. У вишуканій «кабарешній» залі лунав український джаз 30-х – 40-х років та шалені хіти «ВВ» в неочікуваній джазовій обробці!
 
Концерт ділився на 2 частини, перша – більш лірична та романтична, а в другій почався шалений драйв, притаманний Олегу Скрипці. Жінки в корсетах витанцьовували біля сцени, чоловіки - притопували ногами, музиканти - віртуозно задавали ритм цього вечору! В кінці програми  Олега тричі просили заспівати на біс, в чому він не відмовив своїм прихильникам. Останньою піснею вечора стала «Країна Мрій», яку Олег заспівав разом з усім залом! Прихильники віддячили солісту вишуканими букетами квітів та палкими оплесками!

Ваc может заинтересовать:
  • Войти через: