Горячие темы
В связи с временной неподконтрольностью данной территории украинской юрисдикции информация в этом городе (регионе) не проверялась с весны 2014 года

Вся новость

Архивная новость изображение Сесія шеф-кухарів: «Кухні народів світу» (25.05 - 26.05)

Сесія шеф-кухарів: «Кухні народів світу» (25.05 - 26.05)

У рамках Чемпіонату України з кулінарного мистецтва відбудеться ще один захід, який вже багато років поспіль об’єднує кухарів з усіх куточків країни – сесія шеф-кухарів: «Кухні народів світу».

Готувати кухню іншої країни цікаво і одночасно складно, адже гості ресторанів хочуть автентичності, оригінальності і розуміння смаку.

І багато наших шефів працюють з різними кухнями, вивчають основу, особливості, відвідують країни, навчаються і проходять стажування в кращих місцевих ресторанах. Вони можуть передати характер кухні та  адаптувати під українського гостя , не втративши родзинок і особливостей.

Тож, на своїх майстер-класах кухарі  продемонструють  майстерність, знання класики та творчі пошуки, поділившись досвідом з колегами.

Спікери

Віталій Гуралевич
Юрій Колеснев
Аік Вейшторт
Максим Кононикін
Олександр Сізов

Про спікерів:

изображение

Віталій Гуралевич — бренд-шеф та співвласник ресторації «Хата», місто Чернівці.

Організатор Кулінарного Кубку Західної України. Досвід роботи понад 11 років Кулінарний експерт на телеканалі СТБ. Суддя кулінарних конкурсів.

Член Асоціації шеф-кухарів України.

Член журі Національної ресторанної премії СІЛЬ 2020.

Займається ресторанним консалтингом.

Навчався в Баскському кулінарному центрі (Сан-Себаст’ян, Іспанія) та кулінарній школі Ферранді в Парижі. Шеф досліджує українську кухню та локальні продукти.

Особливо цікавиться історією козацької кухні. якій було присвячено його виступ на Ukrainian Gastro Show 2020.

В 2020 році видає книгу про дикороси та їх користь застосування в українській кухні.

Філософія шефа – відтворення старовинних рецептів у сучасній кухні України.

Максим Кононикін — бренд-шеф напрямки Kitchen consulting в RESTOBAR group.

Бренд-шеф і співвласник TWINS bar (Дніпро) .Бренд-шеф ресторан Tarih (Алма-Ата) .Бренд-шеф і співвласник Delivery-Hub (Київ / Харків / Дніпро / Одеса).

Екс-шеф проектів SOHO roof bar, VARBURGER bar, MOSCHINO cafe. Один з небагатьох шеф-кухарів, який відводить величезну роль в напрямку foodpairing в концепції меню ресторану.

Великий досвід отримав в пан-азіатської кухні, в цьому напрямку працював протягом 9 років, паралельно приділив змішання стилів французької, італійської та австрійської кухні.

7 років художньої школи та стажування у Еріха Бауера (2 зірки Мішлен Австрія) — після чого сформував власний погляд на естетичне сприйняття кухні і авторський почерк у подачах страв в цілому.

Захоплюється роботами і творчістю Девіда Скабіна, Массімо Боттури та Девіда Чанга.

изображение

Олександр Сізов, ресторан ChinaMa . У 2020 році ресторан отримав премію «Сіль» в категорії «Кращий Азіатський ресторан України»

Починав працювати у 2015-2016 у ресторані «Любимый Дядя» у Володимира Ташаева і Іванюти. Азіатською кухнею почав  займатися декілька років потому, меню ChinaMa створював спільно з пітерським бренд- шефом Ларисою Кордік.

Дмитро Кривошап – шеф кухар ресторану Ikigai в готелі Premier Palace. На кухні працює більше 10 років й однією з визначних подій була подорож до Японії.

У 2019 році проходив стажування у ресторані Inua ** Мішлен що у Токіо. Очолив ресторан Томас Фебрель, який до цього 10 років працював у команді Рене Редзепі.

У ресторані Noma Томас керував лабораторією, де розробляють нові страви. Inua об’єднав у собі скандинавські принципи,японську культуру та локальні продукти.

Дуже полюбляє французьку кухню, в якій працював раніше.  Захоплюється  роботами таких шефів як Josh Niland, Anodi Luis Aduriz, Grant Achatz,Anne-Sophie Pic, Bjorn Frantzen,Mauro Colagreco, Denial Humm, Dave Chang


Спеціальні пропозиції по вартості

Фіксована ціна :

Сесія шеф-кухарів 25-26.05.2021 – 2000,00 грн на 2 дні.

UKRAINIAN REST DAY 25.05.2021 – 1200,00 грн

 «Два заході за ціною 1» 1️➡️2️

1Сесія шеф-кухарів 25-26.05.2021 +2. UKRAINIAN REST DAY 25.05.2021 всього 2500,00 грн замість 3200,00 грн

Встигни придбати за кращою ціною тільки  до 5.05.2021

Сесія шеф-кухарів – 1000,00 грн, замість 2000,00 грн

UKRAINIAN REST DAY – 800,00 грн, замість 1200,00 грн

«Приведи ДРУГА»

Від 2 друзів отримай знижку на один  з заходів – 10% ✔️

Приходь командою від 5 осіб – 20% ✔️на один із заходів

Студенти факультетів готельно-ресторанного бізнесу -20%

*Знижки не сумуються

Форма реєстрації : 
https://docs.google.com/forms/d/1NGJb8xXOufJ8-866...

Організатор

Асоціація шеф-кухарів України

Телефони:
+38(067) 282 6362, +38(093) 758 2327

Email:
info@chef.kiev.ua

Локація:
Pochayna Event Hall
пр. Степана Бандери, 23

Ваc может заинтересовать:
  • Войти через: