У зв'язку з військовою агресією Мордора проти України інформація сайту тимчасово не оновлюється, просимо вибачення. Слава Україні!

Уся новина

Архівна новина
зображення Пожежа в Докер пабі. Коментарі з перших рук (з фото)

Пожежа в Докер пабі. Коментарі з перших рук (з фото)

6 листопада, вдень у Докер-пабі на Богатирській, 25 сталася пожежа. Щоб запобігти домислам з цього приводу публікуємо коментарі керівництва ресторану що називається "з перших рук":

"1. Найголовніше - слава Богу, жертв немає. Всіх, хто перебував у Докер пабі встигли кваліфіковано і швидко евакуювати з будівлі наші співробітники.

2. Постраждав другий поверх будівлі - серйозно постраждали підсобні приміщення, офіс і кухня. Основні приміщення нижнього поверху - зал, сцена і все що примикають приміщення абсолютно цілі, за винятком того, що частково залиті піною, якою гасили другий поверх.

Так що твердження, що «Докер паб повністю згорів» і що «Сам заклад повністю зроблено з дерева, що послужило моментального спалаху» - некоректні. Але це на совісті любителів «смажених фактів» і дешевої популярності. (Довідково: в інтер'єрі Докер пабу використана дерев'яна обробка, яка просочена спеціальними складами, що перешкоджають загорянню.)

3. Про причини пожежі поки нічого напевно невідомо. Ведеться слідство. Про результати ми повідомимо додатково.

4. Зараз ми займаємося ліквідацією наслідків, Докер паб тимчасово закритий. Як мінімум до 14 листопада. На цю дату запланований концерт Найка Борзова, який відбудеться в будь-якому випадку, - або в Докер пабі після проведення необхідних робіт, або - в Докерс АВС у Пасажі. Інформацію з цього приводу і з приводу інших концертів ви можете отримати за телефонами Докер пабу, - всі вони працюють.

5. Звернення до журналістів, - ми сподіваємося, що ви буде отримувати інформацію з перших рук, а не із сумнівних джерел, - ви можете дзвонити мені (Марина Степанська (050) 342-59-26 або нашим адміністраторам (044) 537-13-40 , (050) 358-55-13). Якщо буде потрібно, ми надамо вам можливість провести зйомку всередині приміщення. Можливо, ми проведемо прес-конференцію, якщо в цьому буде необхідність, - пишіть в разі зацікавленості.

6. Звернення до докерів: Ми дуже сподіваємося, на вашу допомогу і розуміння. Ви ж знаєте, що Докер, - це не лише комерційна організація, але й співтовариство людей, об'єднаних спільними захопленнями і цінностями. Якщо в ці важкі часи ви захочете і зможете чимось допомогти, - ми будемо дуже раді! Телефонуйте, стежте за новинами на сайті. "

Вас може зацікавити:
  • Увіти через: