У зв'язку з військовою агресією Мордора проти України інформація сайту тимчасово не оновлюється, просимо вибачення. Слава Україні!

Уся новина

Архівна новина
зображення Сезон полуниці в ресторані клубу "5 елемент" розпочався!

Сезон полуниці в ресторані клубу "5 елемент" розпочався!

Які ж смачні тут ці ароматні ягоди з ванільним соусом або гарячим шоколадом з легким гострим присмаком перцю.

Однак шеф приготував страви і цікавіше. Салат з полуницею і ароматним, ніжним, що тане в роті козячим сиром. Він, безумовно, складе гідну конкуренцію лідеру попереднього сезону - салату з молодої капусти з зернистим сиром, полуницею і квітковим медом.
 
А ось якщо хочете на кілька миттєвостей перенестися на узбережжі сонячної Італії, тоді вибирайте салат з полуницею, руколою і сиром буррата.
 
З основних страв рекомендуємо індичку з ніжною, вершкової фуа-гра. Якщо ж хочете корисного і смачного, тоді вибирайте лосося, фаршированого полуницею, шпинатом і сиром Філадельфія.
 
Яке полуничне меню без десертів? Ніжний полуничний верріни зі збитим білим шоколадним кремом-ганашем і хрустким печивом роблять цей десерт неймовірно вишуканим. Кейк Opera або десерт Pavlova - це нестандартна подача смачних класичних солодощів.
 
Не забудьте замовити домашній полуничний лимонад або полунично-яблучний смузі. Хоча ми за коктейль родом з Венеції - Россіні з полуничним смузі і просекко. А ось полуничний суп з ванільним морозивом сподобається дорослим і дітям.
 
Зустрічайте літо в ресторані клубу "5 елемент".

Вас може зацікавити:
  • Увіти через: