У зв'язку з військовою агресією Мордора проти України інформація сайту тимчасово не оновлюється, просимо вибачення. Слава Україні!

Уся новина

Архівна новина зображення «Смакуй BARVY»: відкриття нового арт-ресторану BARVY та виставки Iвана Марчука "Генотип вольностi"

«Смакуй BARVY»: відкриття нового арт-ресторану BARVY та виставки Iвана Марчука "Генотип вольностi"

27 травня у столиці відкрився простір, що об'єднує різні види сучасного мистецтва від українських шеф-кухарів, дизайнерів, архітекторів та діячів мистецтва.


Відтепер, щоб познайомити гостей столиці з усім найкращим, що створюється в Україні, потрібно просто завiтати до BARVY!

Відкривав ресторан всесвітньо визнаний геній сучасності Іван Марчук, який розповів про свій творчий шлях і виставку "Генотип вольності", що відтепер прикрашає стіни ресторану BARVY.
Головна особливість BARVY – втілення ідеї сучасного арт-простору: площа ресторану стане місцем проведення регулярних виставок талановитих українських художників, скульпторів, фотографів, ілюстраторів, а також музичних та модних перформансів. Автори ідеї дизайну ресторану BARVY – відомі українські архітектори, переможці міжнародного конкурсу «Global Excellence Awards» у Парижі Слава Балбек та Андрій Бережинський. Крім того, практично всі елементи в BARVY - деталі оздоблення, меблі, предмети декору, посуд – створені руками кращих українських майстрів.
Ресторан BARVY пропонує гостям новітню українську кухню на основі автентичних рецептів різних народностей з усіх куточків України: це страви, традиційні для Закарпаття, Галичини та Буковини, а також спеціалітети одеської та кримсько-татарської кухні.
Вас може зацікавити:
  • Увіти через: