Гарячі теми
У зв'язку з військовою агресією Мордора проти України інформація сайту тимчасово не оновлюється, просимо вибачення. Слава Україні!

Уся новина

Архівна новина
зображення Ель Гаучо: День незалежності Аргентини

Ель Гаучо: День незалежності Аргентини

Аргентинці подякували Анатоліча за бадьорість, Піскарьову - за материнство, а Варду - за танці!


Незважаючи на дощову погоду 6 червня в столичному ресторані "Ранчо Ель Гаучо" українські зірки з розмахом відсвяткували День незалежності Аргентини. Привітати "срібну" країну з'їхалися не тільки відомі представники шоу-бізнесу України, а й керівники та учасники дипломатичних місій різних країн.
 
Крім традиційного аргентинського танго і дегустації блюд національної кухні, запрошені гості змогли насолодитися розважальною шоу-програмою, в рамках якої пройшла церемонія нагородження VIP-персон України. Вже вдруге аргентинці відзначили наших співвітчизників, які відзначилися в номінаціях безпосередньо пов'язаних з Аргентиною, її культурою, традиціями та символікою.
 
Цього року українські селебрітіз були відзначені у дев'яти номінаціях. Відома телеведуча Соломія Вітвіцька перемогла в номінації "За особливий внесок в український шоу-бізнес", кращим у номінації "За розвиток кулінарної майстерності у приготуванні м'яса" став квартальник і телеведучий Степан Казанін, "За поліпшення демографічної ситуації" нагородили вагітну співачку Таню Піскарьову, " За популяризацію здорового способу життя "- тренера проекту "Зважені та щаслив " Аніту Луценка, а "За розвиток культури танцю" - танцівницю і співачку Varda. Титул "Бадьорість країни" дістався шоумену і ведучому "Сніданку з 1 +1" Анатолію Анатолічу, "Людина-карнавал" - закріпився за травесті-дівою Монро, "Самим співаючим футболістом" став гравець футбольної команди зірок, виконавець Саша Борисенко та "Кращим голосом країни "був визнаний фіналіст шоу "Україна має талант" Артем Семенов.
 
Насолоджувалися святом і раділи за своїх колег по цеху, переможців аргентинських номінацій: pr-директор імідж-клубу Bespoke Юлія Притула, хореограф Григорій Чапкіс, продюсер Геннадій Вітер, коферансье Дмитро Оськін, співачки Анжеліка Рудницька та Лавіка, репер Ларсон, співак Вова Борисенко, виконавець міського романсу Олег Владимиров і багато інших.

Вас може зацікавити:
  • Увіти через: