У зв'язку з військовою агресією Мордора проти України інформація сайту тимчасово не оновлюється, просимо вибачення. Слава Україні!

Уся новина

Архівна новина

31 грудня зустрічаємо Новий рік в "Воздвиженському"! (оновлено) (31.12)

Друзі! "Воздвиженський" запрошує Вас на зустріч Нового 2018 року в ошатній і романтичній атмосфері бутік-готелю. На Вас чекають яскраві напої, розкішний святкова вечеря і святкова програма "Джаз і тільки"!
зображення

Щороку нові зимові інсталяції прикрашають лобі і зали готелю і створюють особливий настрій і радісну атмосферу. У лобі готелю гостей зустрічає бар з вітальними напоями, виблискуяча вогнями ялинка і живий вогонь в каміні. Свято продовжиться в банкетному залі, де гостям будуть подана вишукана вечеря від Шефа (5 подач, в тому числі авторські закуски і салати, розкішні основні страви і фантастичні зимові десерти), в супроводі незабутньою музики і ефектною шоу-програми.

Насолоджуйтеся прекрасною атмосферою, сюрпризами та подарунками від готелю і ресторану!

Початок вечора о 21-30.

зображення

Вартість: 4000,00 грн. на особу
(включає привітальні напої, меню з 5 подач і святкову програму)

Повне меню вечора буде представлено до уваги гостей 1 грудня.

"Воздвиженський" також пропонує зустріч Нового року 2018 у сімейному форматі, в залі ресторану "Тераса".

зображення

Не забудьте про можливість резерву номера в готелі, з вітальним подарунком в номер і святковим сніданком 1 січня з шампанським.

"Воздвиженський" - це ідеальне місце не тільки для зустрічі Нового року в Києві, а й для зимових канікул. Резервуйте номера для себе і друзів за спеціальними цінами, милуйтеся містом і насолоджуйтеся святковим настроєм!

Новорічний Поділ особливо гарний! З готелю можна буде почати приємну і смачну пішохідну прогулянку до головної ялинки столиці на Михайлівську площу, до Різдвяному ярмарку на Контрактову площу.

"Воздвиженський" також надає свої чудовий локації для Ваших Корпоративних Зимових Свят і вечірок. Замовляйте найкращі дати! Детальна інформація - тут: https://vozd-hotel.com/content/offers/winter_corp/

"Бажаємо Вам щасливого Нового року в колі друзів!"

Резерв по тел .:
+38044 585 99 33
+38044 585 99 60
+38067 242 90 03

Вас може зацікавити:
  • Увіти через: