У зв'язку з військовою агресією Мордора проти України інформація сайту тимчасово не оновлюється, просимо вибачення. Слава Україні!

Уся новина

Архівна новина
зображення "Amber": Наталія Шелепницька, Максим Новицький, YarosLOVE і Денис Любимов зібрали всіх любителів співати

"Amber": Наталія Шелепницька, Максим Новицький, YarosLOVE і Денис Любимов зібрали всіх любителів співати

У приємній та затишній атмосфері, на передодні травневих свят, ресторан "Amber" зібрав усіх любителів співати для чергового караоке-турніру!


Перед початком заходу прекрасною і чуттєвої піснею задав нотку настрою Роман Болдузев, фіналіст "Голос країни", "Шанс", "Україна має талант", який за традицією був ведучим вечора.
 
Гостей цього вечора оцінювало дружнє зіркове журі:
  • Надзвичайна харизма і вміння спілкуватися з публікою Наталії Шелепницької (заслужена артистка України, Лауреат Міжнародної премії "Дружба" за вагомий внесок у розвиток української та світової культури, Посол миру, Кавалер ордена Святої Марії, оперна співачка) підкорили серця всіх гостей. Її критика і похвала була найбільш важлива для учасників і вони слухали її затамувавши подих. Наталія професійно пояснювала як саме досягти бажаного результату, не допустити фальшивих нот, уникнути помилок. А коли вона виконала "Habanera" з опери "Carmen" зал захоплено ахнув від сили і краси її голосу!
  • Неперевершений Максим Новицький (володар японської премії "Nodojiman" the world 2013, учасник американського шоу "Wipe - out 2013", фіналіст "Шоу № 1", фіналіст "Євробачення 2013) віднісши з розумінням до учасників і не "жюріл" їх строго, по-цього за підтримкою конкурсанти всією душею тягнулися до нього. Але найнесподіванішим подарунком для гостей "Amber" було виконання його авторської пісні "Любов з минулого". Слухачі звикло до запальним і танцювальним хітам Максима Новицького побачили його іншим - надзвичайно щирим, чуттєвим, кожен з присутніх в залі відчув, що ця чудова пісня і про нього в якійсь мірі, а може бути і про перші щирою втраченого кохання... "Не повернути любов з минулого, не шукай особи схожого і не чекай дзвінка випадкового ти історія реальна..."
  • YarosLOVE (є кращим англомовним виконавцем України за версією "About Me", ведучий радіостанції "Люкс ФМ", саунд-продюсер, володар премії Кришталевий мікрофон "Західний формат року") з відповідальністю і серйозністю підійшов до насправді нелегким обов'язків вершити долі учасників. Завдяки його по-справжньому професійному підходу до кожного учасника, колосальному досвіду і знанню шоу-бізнесу "зсередини" він багатьом конкурсантам допоміг проявити себе на висоті!
  • Денис Любимов (співак, учасник шоу "Фабрика зірок 4", фіналіст національного відбору конкурсу Євробачення) надзвичайним шармом і душевністю закохав у себе "Amber". Відчувши кожного з учасників, він ніби підбирала кожен коментар під сутність кожного і кожен його порада була настільки правильним, що дуже багатьом стане в нагоді не тільки на конкурсі, але і в житті. А його пісня "Протиотрута" остаточно розтопила серця слухачів.
 
Всі члени журі були приємно здивовані співом учасників, більша частина заслуговувала на найвищий бал!
 
Але все ж це конкурс і переможці були визначені.
 
Цього разу ресторан Амбер дарував відвідувачам не тільки прекрасний настрій, а й цінні призи.
 
Сертифікати +5% до Вашої "Козирної карти" або карті ресторану "Amber", подарункові сертифікати на майстер клас з вокалу від школи-студії вокалу "МУЗА", а для переможця були підготовлені два квитки на концерт Олега Винника!
 
Настрій у всіх був по-справжньому весняний і співати хотілося до ранку!

Вас може зацікавити:
  • Увіти через: