У зв'язку з військовою агресією Мордора проти України інформація сайту тимчасово не оновлюється, просимо вибачення. Слава Україні!

Уся новина

Архівна новина
зображення Фірмові страви від Михайла Поплавського в еко-ресторані «Батьківська хата»

Фірмові страви від Михайла Поплавського в еко-ресторані «Батьківська хата»

Як переконався Ласун на власному досвіді, еко-ресторан «Батьківська хата», в якому кожна страва готується виключно з екологічно чистих продуктів, пропонує справжню українську кухню.


Сімейні традиції народного куховарства, втілені в життя з щедрістю Михайла Поплавського, заслуговують на Вашу увагу.

Окрошка у льодяній тарілці (300 г.) --- 49 грн.

Оригінальність подачі вражає і робить страву неповторною. Приємний запах свіжості від петрушки, укропу, зеленої цибульки, огірка і редьки відразу викликає апетит і інтригу. Освіжаючий ефект від холодної окрошки здатен зарядити енергією і тонізувати в спеку будь-кого. Смак молочної закваски додає традиційної кислинки, органічно поєднуваної з дрібненько нарізаною шинкою і зеленню. Окрошка доречна перед вживанням більш ситних страв, щоб ще більше розпалити апетит в спекотну погоду. Перевагою цікавої крижаної подачі є ідеально прохолодний стан страви протягом всього застілля.

«Гаряча сковорідка» (300/100 г.) --- 85 грн.

Фірмова м’ясна сковорідка зі свіжини, що аж шкварчить – справжній шедевр народної кухні, завдяки своїй простоті, неповторності смаку і ситності. Козацька порція, з якою справиться під силу лише справжнім богатирям, складається в основному зі шматочків м’якенької свинини, в перемішку з картоплею по-селянськи, зеленню, часничком і жареною цибулькою. Солодкий смак жаркого, злегка гоструватий від часнику – підходящий варіант трапези для повного відновлення життєвих сил і угамування найсильнішого апетиту. Відбірне свіже м'ясо надало жаркому збуджуючий аромат смак. Варто відзначити, що задля збереження натурального аромату і смаку інгредієнтів з приправ в страву додаються лише сіль і мелений перець .

Телятина на кісточці (100/50 г.) --- 65 грн.

Страва барбекю із запахом диму, смаженого м’яса і насиченого маринаду. Смак реберець, неповторний в будь якому варіанті подачі, у вигляді шашлика зможе конкурувати з будь-якою м’ясною стравою. Сочна і аж солодка молода телятина просто тане в роті, а маринад додає пряності і легкої приємної кислинки. В поєднанні з аджикою, що є найбільш вигідним соусом до м’яса барбекю, реберця набувають ще більш виразного і неповторного смаку. Безперечно, такі реберця достойні як мінімум королівського столу і подаються порціями будь-якого розміру від 100 г.

Шоколадний фонтан з морозивом (150/60 г.) --- 40 грн.

Улюблений десерт знаного гурмана Михайла Поплавського не може бути буденним. Тому навіть не дивно, що класичне шоколадне тістечко в ресторані «Батьківська хата» набуло неповторного втілення. Насичений запах шоколаду в поєднанні з надзвичайно повітряним кексом, заповненим гарячою «лавиною» шоколадного соусу і холодними «айсбергами» кульок морозива, роблять цей десерт неповторним. Підігріває солодку ідилію полуничка, червона і не менш солодка, що тане в роті з таким же успіхом, як і тістечко. Такий «фонтан» стане гарним підсумком справжнього застілля по-українськи. Ласун висловлює величезну подяку Михайлу Поплавському і колективу ресторану «Батьківська Хата» за щедру і неповторну дегустацію популярних хітів закладу.
Вас може зацікавити:
  • Увіти через: