У зв'язку з військовою агресією Мордора проти України інформація сайту тимчасово не оновлюється, просимо вибачення. Слава Україні!

Уся новина

Архівна новина
зображення Інжирна пропозицію ресторана "Паче"

Інжирна пропозицію ресторана "Паче"

Всім щирим цінителям європейської класичної кухні! Ресторан "Паче" продовжив дію особливої інжирної пропозиції до середини вересня!


Тому не пропустіть шанс і беріть приклад з Ласуна, скуштуйте ексклюзивні страви від шеф-кухаря Устименко Олександра.

Томатний суп з інжиром і сирною брускеттою (300 г ) --- 62 грн

Завдяки інжиру, томатний суп має надзвичайно ніжний але разом з тим звичний томатний присмак з кислим відтінком. Не густий і не рідкий, цей суп приємно поєднується з брускеттою, солодкість якої, в результаті наявності інжиру та сиру, добре доповнює насичений смак томатного супу. Базиліковий соус, який при бажанні можна додати в суп, пом'якшує смак і додає ще більшої пікантності. Через свою скромність, легкість і ненав'язливість смаку, ця страва стане непоганим вибором для початку обіду.

Запечена качина ніжка з фаршированим козячим сиром та інжиром (250 г) --- 80 грн

Без перебільшень неймовірний смак качиної ніжки, завдяки ідеальному стану приготованості, після тривалого часу тушкування, вражає і надихає. Запах такий сильний, що ще задовго до появи офіціанта, Ви будете знати, качка вже "на підході" до Вашого столу. Ця, без малого ідеальна страва, вражає, також, своїм естетичним виглядом. Солоний смак м'яса приємно контрастує з солодким ягідним соусом. Також, качка незважаючи на свою м'якість, має хрустку скоринку, що утворилася в місці максимальної піджарки, завдяки професійному тушкуванню. Щое приємно, що м’ясо не втратило своєї соковитості. Фарширований козячим сиром інжир, запечений у скибочці бекону, також має контрастний солоно-солодкий смак.

Салат з лососем домашнього копчення, карамельним інжиром, листям цикорію і руколи, томатами сандрай (200 г ) --- 72 грн

Лосось, що тане в роті, в міру жирний і м'який завдяки копченню, що відчувається за приємним запахом димку. Солодкувато-кислий смак соусу добре доповнює листя салату, руколи і цикорію, хрустких від ідеальної свіжості, немов зелень тільки з грядки. Також, трапляються сушено-мариновані черрі, з насиченим смаком, які додають особливої італійської пікантності. Ну і звичайно ж карамельний інжир, що став ще більш солодким, додавши салату ніжності. Тому, страву можна оцінити не просто як ситну і смачну, а й як пікантну.

Інжирна тарта з горіховим кремом ( 180 г) --- 58 грн

Досить традиційний десерт, з хрусткою твердою оболонкою тіста, всередині якого міститься в міру солодка начинка, що складається переважно з інжиру, з додаванням горіхового крему. Такий десерт стане хорошим підсумком інжирного обіду, що став цікавим і приємним, завдяки експериментам шеф -кухаря Устименко Олександра, за що Ласун щиро дякує йому і всьому колективу ресторана "Паче".
Вас може зацікавити:
  • Увіти через: