У зв'язку з військовою агресією Мордора проти України інформація сайту тимчасово не оновлюється, просимо вибачення. Слава Україні!

Уся новина

Архівна новина
зображення Свято живота в новому бразильському ресторані "Гріл до Бразіл"

Свято живота в новому бразильському ресторані "Гріл до Бразіл"

Цього разу Ласун побував у закладі, своєрідність і нестандартність якого шокувала його, звичайно ж, в хорошому розумінні цих слів. Виявляється, вже й до Києва докотилася бразильська ресторанна традиція родізіо, при якій оригінальність приготування, подачі та вживання їжі, впевнені, сподобається українським споживачам, адже її головний девіз - «Їж, скільки хочеш!».


Незвичність обстановки в «Гріл до Бразіл» обумовлює і стиль описаної Ласуном дегустації. Почати, мабуть, треба з того, що за недовгий період свого існування в декілька місяців, цей ресторан вже встиг заробити широку популярність. Тепер щоб потрапити сюди, доводиться заздалегідь бронювати столик. Але ми все ж потрапили всередину, в самий бурхливий час вечірньої гостини.

Родізіо (м'ясо на грилі + салат-бар) --- 199 грн.

І так, починається все з нескінченного салат-бару, обслуговування в якому проходить за принципом фуршету. Укомплектований він якісними продуктами, серед яких нарізані огірки, помідори і салати, а також холодні страви європейської кухні, моцарелла, пармезан, хамон, ковбаси, оливки, усілякі соуси, приправи і традиційні бразильські страви. Свіжість овочів приємно порадувала, але ще більше вразив смак як би допоміжних страв салат-бару, тільки одними ними вже можна неабияк смачно наїстися, але не поспішайте, найцікавіше ще попереду.
Гаучо шеф-кухарі, у міру готовності м'яса на грилі, починають свій обхід, який не буде закінчуватися ні на хвилину протягом мінімум двох годин. Саме завдяки динаміці це місце неповторне і володіє особливою енергетикою, пов'язаною з незабутніми відчуттями ситості і захвату. Початок трапези прийнято починати з карамелізованих бананів з сирним хлібом, а також особливих гриль-грінок, заправлених часником і скроплених оливковою олією. Хрусткі і неймовірно смачні, вони ще більше розпалюють апетит.
Неповторного смаку м'ясні страви набувають завдяки приготуванню на відкритому вогні, за умови повільного обертання на рожні. Таких м'ясних делікатесів 14 видів: бараняча нога, піканья, мамінья алькатра (телятина), шашлик з алькатри, свинина в пармезані, телячі ребра, куряча грудка в беконі, курячі ніжки і сердечка. Оригінальність смаку страв зберігається завдяки фірмовим рецептом - «м'ясо, сіль, вогонь і багато справжньої бразильської пристрасті».
М'ясні страви дійсно приготовані з високоякісної української яловичини і баранини, але основна заслуга неповторності смаку полягає в способі приготування і подачі. Обсмажені до хрусткої золотистої скоринки всі види м'яса подаються відразу з вогню, що робить їх смак неповторним. Гарячі і соковиті, завдяки постійному обертанню, м'ясо не пересихає, делікатеси один за іншим тануть у роті, а все завдяки енергійності гаучо, які невтомно підносять все новий і новий вертел до Вашого столу. У проміжках між м'ясом подається неймовірно смачний карамелізована гриль ананас, солодкий зі смаком кориці, розпалює апетит на ще одну порцію м'ясних делікатесів.
Широка винна карта, що включає близько 90 найменувань, дозволить вибрати відповідне саме Вам вино. Не менш вдалим вибором стане традиційний бразильський алкогольний коктейль кайпірінья, що складається з лайма, кашаси, тростинного цукру і багато льоду (69 грн.). Смак напою солодкувато кислий, але добре тонізуючий і підбадьорливий.
На десерт Ласун покуштував маракуйя мус (44 грн.), Традиційний латиноамериканський десерт, що має насичений кисло-солодкий смак карамелізованою маракуї, що змішується з ніжним повітряним кремом. Наостанок Ласун ще раз підкреслює своє захоплення від "Гріл до Бразіл" і бажає успіху і процвітання цьому чудесному закладу!
Вас може зацікавити:
  • Увіти через: