У зв'язку з військовою агресією Мордора проти України інформація сайту тимчасово не оновлюється, просимо вибачення. Слава Україні!

Уся новина

Архівна новина зображення Українська кухня ресторану "Славутич Шато Пивоварня"

Українська кухня ресторану "Славутич Шато Пивоварня"

З недавнього часу кухня ресторану "Шато" змінила свою спрямованість з європейської на українську. Нічого дивного в цьому немає, адже наші страви славляться на весь світ багатством смаків.

Ласун переконався в цьому особисто, насолодившись "класикою жанру" у вигляді українського борщу і прославленого свіжого пива, звареного безпосередньо в ресторані.

"Славутич Срібне" (0,3 л) --- 21 грн.

Це класичне світле пиво (лагер), яке має приємну хмільну гірчинку. Найкраще воно підходить для тамування спраги в жаркий літній день.

"Славутич Золоте" (0,3 л) --- 21 грн

Дане пиво являється золотою серединою, адже поєднує в собі насичений смак солоду і помірну, майже не відчутну гірчинку хмелю.

"Славутич Платинове" (0,3 л) --- 21 грн

Платинове поєднує насичену гамму смаків, що вимагає від Вас повільного вживання і насолоди від кожного випитого ковтка.

"Славутич Бронзове" (0,3 л) --- 21 грн

Темне пиво, виконане за класичним рецептом, передбачає використання світлого і карамельного солоду. Оксамитовий смак напою розрахований на справжніх цінителів і найкраще пасує до вечірнього застілля. Все пиво зварено з якісних солоду, дріжджів, хмелю і чистої води, за умов постійного нагляду і використання сучасних технологій.

Український борщ (275 г) --- 55 грн.

Здавалося б простий український борщ, що може бути простіше. Але як відомо, приготування даної страви, з досягненням найліпшого результату - непроста справа. Судячи з насиченого смаку борщу в "Шато", готував його майстер своєї справи, адже вийшов він густим, в міру солодким і не занадто кислим. Всі овочі крім картоплі нарізані соломкою середнього розміру. З додаванням якісної сметани і пухкими пампушками, вкритими поверх хрусткої шкоринки натертим часником, цей наїдок не має собі рівних серед перших страв світу.
Даний рецепт потрапив до України із сусідньої Угорщини, набувши в нашому виконанні додаткових принад. Для приготування лоці, соковитий свинячий стейк трошки відбивається і натирається чорним перцем, паприкою і розмарином. Після цього м’ясо обжарюється на грилі, а кільця цибулі на пательні. В поєднанні на тарілці з них стікає смачнючий соус, з насиченим духмяно-солоним смаком, в який особливо приємно вмочувати шматочки картоплі по-селянськи. М’ясо навдивовижу м’яке і соковите, а картопля добре прожарена із хрусткою шкоринкою. Цибуля теж, хоч і добре обжарена, не втратила хрусткою сутності.
Інша класика української кулінарної майстерності - славнозвісний торт у формі зрубу. Для приготування цього десерту були використані високоякісна природно жирна сметана, кисло-солодкі українські вишні і тоненькі коржі,скручені в трубочки, смак яких майже непомітний. Результатом став десерт, що має неймовірно повітряну консистенцію, солодкий смак, контрасту якому додають кисленькі вишні. Ласун висловлює свою щиру подяку ресторану "Славутич Шато Пивоварня" за дотримання українських кулінарних традицій і їх неймовірно якісне втілення.
Вас може зацікавити:
  • Увіти через: