У зв'язку з військовою агресією Мордора проти України інформація сайту тимчасово не оновлюється, просимо вибачення. Слава Україні!

Уся новина

Архівна новина
зображення У Києві відкрився перший ресторан молекулярної кухні від Девіда Кікіллуса

У Києві відкрився перший ресторан молекулярної кухні від Девіда Кікіллуса

В кінці січня в Києві відкрився ресторан авангардної кухні DK, в якому можна скуштувати страви, смаком яких до недавнього часу насолоджувалися лише в стильних і фешенебельних ресторанах Західної Європи.

Створений Девідом Кікіллусом, який свого часу працював у двозіркових ресторанах Michelin, DK може прийняти до 120 чоловік. Пропонує відвідувачам неймовірно витончені, дійсно авангардні смаки, які здатні задовольнити найбільш вибагливих гурманів.
 
За своєю суттю рецепти страв DK - це унікальна творча еклектика зі старих і сучасних кулінарних секретів, а також добірка незвичайних сполучень інгредієнтів і форми подачі страв. Таке поєднання дозволить занурити відвідувачів ресторану в світ зовсім нових відчуттів і вражень.
 
Німець за походженням, Девід Кікіллус вже 14 років працює в ресторанній та готельній індустрії. Його стравами мали можливість насолоджуватися гості кращих готелів і ресторанів Німеччини та Іспанії. Протягом трьох років Девід був членом національної кулінарної команди Німеччини, а потім 5 років працював у ресторанах, відзначених вищою нагородою в сфері гастрономії - зірками Michelin.
 
«Авангардна кухня не має нічого спільного з промисловими методами хімічної обробки. Всі страви зроблені з натуральних свіжих продуктів і зберігають свої корисні властивості. Хімічна обробка якщо і проводиться, то виключно за допомогою натуральних  активних речовин», - розповідає Девід. «Так, наприклад, ананасовий сік містить фермент, що розчиняє білки, тому, у певній концентрації, цей сік змінює форму м'яса до невпізнання, але в той же час воно не втрачає своїх смакових якостей», - додає він.
 
Ресторан працюватиме за адресою: Столичне шосе, 103, багатофункціональний комплекс Домосфера, в будівлі бізнес центру Європа і готелю Ramada Encore.
 

Години роботи ресторану:

Вівторок - четвер: 18:00-23:30
П'ятниця - субота: 18:00 - до останнього гостя
Останні замовлення приймаються до 23:00.
 
Бронювання столиків за телефоном: +38 044 205 1524

Вас може зацікавити:
  • Увіти через: